Placinta stransa cu branza sarata

de RuxyRux in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2011 | 18134 vizualizari

 

O placinta calda imbietoare...

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj( un sul)
  • 900 gr branza sarata( eu am pus telemea si feta )
  • 1 legatura de marar
  • 300 gr smantana
  • 3 oua
  • chimen
  • 2 galbenusuri pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta stransa cu branza sarata:

Amestecam branza cu ouale si mararul, apoi adaugam si smantana.

Intindem o foaie de copt in tava de Jena, apoi desfacem foaia de aluat, o punem in tava, asezam branza in mijloc si o strangem aducand marginile in mijloc si acoperind branza.

Ungem cu galbenus, presaram chimen si o coacem la 220 grade pentru 45-50 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta stransa cu branza sarata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv tartine cu salata de oua