Pieptul de pui il spalam si il taiem bucati potrivite. Ceapa o curatam , o spalam si o tocam. Rosiile le decojim si le taiem cubulete. Ardeiul kapia ii scoatem cotorul, semintele si il facem patratele. Ciupercile le scurgem de zeama si le spalam. Intr-o tigaie punem si rumenim puiul (puteti pune 2 linguri de ulei.eu am folosit o tigaie ce nu necesita sa pun ulei). Adaugam ceapa, ciupercile si rosiile. Punem apoi ardeiul si o cana de apa. Lasam sa se faca la foc potrivit. Cand a scazut bine, adaugam busuiocul si condimentam cu sare, piper si boia de ardei. Lasam inca 1 minut pe foc si dam tigaia deoparte.
Cartofii ii curatam si ii facem cubulete. Ii punem intr-o oala, acoperim cu apa si ii asezam pe flacara sa fiarba. Cand incep sa fiarba condimentam cu sare si ii lasam pana sunt bine patrunsi. Ii scurgem de apa, punem unt, smantana si facem un piure cremos. Ungem un vas yena cu unt. Punem jumatate din cantitatea de piure, apoi amestecul de carne. Patrunjelul il spalam, il tocam si il presaram deasupra tocanitei. Venim cu restul de piure deasupra si il nivelam. Acoperim vasul cu capacul si dam la cuptor pana prinde deasupra o usoara crusta aurie.
Scoatem apoi la racorit si servim. Pofta buna!!!