Placinta cu mure

de roxana_simona in Dulciuri, 28 Noi 2014 | 3815 vizualizari

 

Reteta am luat-o dintr-o revista

 

INGREDIENTE

  • 300 g faina
  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 4 oua
  • 1 praf de copt
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 3 linguri lapte dulce
  • 300 g mure
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu mure:

Se mixeaxa untul cu zaharul tos si zaharul vanilat pana devine spumos.

Se adauga pe rand ouale,sarea,coaja de lamaie rasa,faina amestecata cu praful de copt si laptele.

Se framanta compozitia pana devine un aluat uniform.

Se adauga murele si se amesteca usor sa nu se sfarame.

O tava (eu am facut in dry cooker) se tapeteaza cu unt si faina,se adauga compozitia si se da la cuptor 45 minute.

Se lasa sa se raceasca putin dupa care se scoate din forma.

TIPS-URI

1

se pot folosi si alte fructe

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu mure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biluţe de ciocolată