ALUAT
UMPLUTURA
Cernem faina intr-un lighenas,iar in mijloc vom forma un cuib unde vom pune drojdia,sarea,zaharul,untul si laptele caldut.Framantam aluatul dupa care il lasam sa creasca.
Intre timp curatam merele de coaja si le dam pe razatoarea cu ochiuri mari dupa care vom pune intr-o cratita la calit impreuna cu untul si zaharul.Mestecam din cand in cand sa nu se lipeasca.
Spargem nucile le taiem ,iar cand merele sunt gata punem si nucile.Amestecam totul si lasam sa se raceasca.
Dupa ce merele s-au racit putem intinde foaia din alut pe care o vom umple si o vom rula dupa care o vom pune intr-o tava unsa cu unt si tot asa pana tava s-a umplut.
Dam la cuptorul incins pana se rumeneste.O scoatem din cuptor dupa care o ungem cu miere.
Eu am lasat-o sa se raceasca...nu-mi place calda.Pofta buna!!