Aluat:
Cernem faina intr-un lighean adaugam sarea, zaharul si praful de copt, amestecam dupa care facem o gaura in mijloc.
Adaugam galbenusurile, untura, margarina si incepem sa framantam, adaugand treptat laptele, framantam un aluat elastic si nelipicios.
Intindem coca pe masa infainata o ungem cu margarina si o impaturim, o invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.
Umplutura:
Intr-un bol adaugam iaurtul, galbenusurile, zaharul si coaja de portocale, amestecam bine dupa care adaugam albusurile spuma, amestecam si dam la rece 10 min.
Impatim coca in 3 bucati.intindem coca pe masa infainata si o adaugam in tava tapetata cu hartie de copt, tapetand si pereti tavi, adaugam umplutura, stafide deasupra si taiem surplusul de aluat. Repetam pana terminam
Ungem ultima foaie cu galbenusul amestecat cu zaharul pudra si laptele.
Dam tava la cuptorul incalzit cca 30-40 min facem testul cu scobitoarea.