Placinta cu file de curcan si legume

de alldaycooking in Mancaruri cu carne, 13 Mai 2012 | 3109 vizualizari

COMENTARII (23)

lia maria 1

13.05.2012, 17:40

ce bine arata

Rocsi 1

13.05.2012, 17:48

super!!!

T I M E A 1

13.05.2012, 17:54

cat de bine arata!

alldaycooking 1

13.05.2012, 18:13

ma bucur ca va place!

gaby_duceag 1

13.05.2012, 18:20

Scrie, te rog frumos, si ingrediente si mod de preparare aluat.
Multumesc

Bya Ralu 1

13.05.2012, 18:20

arata tare bine

alldaycooking 1

13.05.2012, 18:22

Gaby e acelasi aluat ca si la painea postata mai devreme, dar pot sa il scriu daca e necesar.

Angelina_Elena 1

13.05.2012, 18:24

gaby_duceag 1

13.05.2012, 18:25

atunci e perfect sa pui link-ul de la ea in reteta asta

MotanLaOale 1

13.05.2012, 18:26

alldaycooking 1

13.05.2012, 18:27

am dat un copy-paste la ingredientele pentru paine si am scris cum se face.

alldaycooking 1

13.05.2012, 18:27

multumesc frumos!

gaby_duceag 1

13.05.2012, 18:31

perfect

mirela0911 1

13.05.2012, 18:55

Ce buna trebuie sa fie!

mamaieelena 1

13.05.2012, 19:55

diaconta 1

13.05.2012, 20:14

ce faina-i

cocolina 1

13.05.2012, 21:00

like

Panacris 1

13.05.2012, 21:16

Super!

Cris2711 1

13.05.2012, 21:23

wow

Lau 1

13.05.2012, 21:56

gustoasa

jolygina 1

13.05.2012, 22:03

buna

alldaycooking 1

13.05.2012, 22:11

multumesc frumos!

Sim0na 1

15.05.2012, 08:24

tare bine arata!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3307 puncte

MotanLaOale

1074 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele fara ulei