Placinta cu carne

de Xandrinne in Mancaruri cu carne, 26 Noi 2017 | 11668 vizualizari

 

"tarte si placinte rumenite si iscusite"

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • 500-600 g carne tocata
  • 1-2 cepe/4-5 cepe verzi
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • ulei
  • 1 ou pentru uns placinta
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu carne:

Tocam ceapa (verde) si o calim usor in ulei incins, cam 1 minut; adaugam si carnea tocata, amestecam si lasam pe foc pana carnea isi schimba culoarea. Maruntim carnea cu lingura de lemn. Potrivim gustul de sare si piper. Oprim focul.

Cand carnea e rece, adaugam cele doua oua batute si amestecam. Intre timp pregatim foile de placinta. Captusim o tava cu hartie de copt, asezam o foaie de placinta, o pensulam cu putin ulei, inca o foaie, pensulam cu ulei si tot asa pana asezam cam jumatate dintre foi. Repartizam amestecul de carne si acoperim cu restul de foi, repetand operatiunea de pensulare cu ulei.

Ungem placinta cu ou batut si o coacem pana se rumeneste frumos deasupra. O portionam rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Parjoale