Placinta cu branza si marar

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 13 Iun 2011 | 9850 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foi de placinta
  • ulei
  • 250 g branza sarata
  • 1 legatura marar
  • 450 ml sana
  • 5 oua
  • sare,piper,chili
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si marar:

Umplutura:

Branza se faramiteaza cu o furculita si se amesteca cu mararul tocat, apoi se toarna 200 ml sana obtinand o crema de branza. Ouale se bat cu un praf de sare si se adauga restul de sana(250 ml) si se omogenizeaza. In amestecul de oua se adauga crema de branza si se omogenizeaza. Se condimenteaza cu sare,piper si chili.

Foile de placinta se impart in doua. Fiecare foaie se unge cu ulei si se aseaza intr-o tava,se aseaza una peste alta,jumatate din foi,apoi umplutura si restul de foi unse cu ulei. Ultima foaie se unge de asemeanea si se baga placinta pentru 45-55 minute,la cuptorul preincalzit. Se scoate tava si se lasa sa se raceasca,apoi se proportioneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saratele cu mozzarella si parmezan