Placinta cu branza si iaurt

de vero_closca in Prajituri, 24 Mar 2010 | 17156 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • 500g telemea de vaca nu prea sarata
  • 500g iaurt
  • 5 oua
  • 1 esenta vanilie
  • 200-300g zahar,
  • margarina  
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza si iaurt:

Ungi tava cu margarina,asezi cateva foi pe fundul tavii,cu marginile peste tava si pui putina umplutura(pe care o prepari amestecand branza desarata si maruntita cu iaurtul,ouale batute cu zaharul inainte si esenta)acoperi umplutura cu marginile foilor.

Pui alt rand de foi,umplutura,pliezi marginile si tot asa pana termini.pui cubulete de margarina  peste placinta si dai la cuptor pt 30-45 minute...poti unge placinta inainte de a fi gata cu putina smantana sau iaurt. pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza si iaurt" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Teo 1

24.03.2010, 20:58

as fi vrut sa vad cum arata feliata!mi se pare cam mult iaurt;as vrea sa incerc, mi se pare interesanta!

Bunica 1

25.03.2010, 21:01

Am mancat si eu la o prietena este delicioasa.

Ligia Bxl 1

21.02.2011, 10:41

ce bine arata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu fructe confiate si branza