Stafidele se spala si se pun in apa clocotita. Se lasa in apa pana se amesteca in umplutura.
Se prepara umplutura: Se mixeaza ouale cu zaharul si zaharul vanilat pana se umfla. Se adauga in branza de vaci. Se incorporeaza smantana lichida, coaja rasa si zeama de lamaie si extractul de vanilie. Se pune castronul la frigider pana se prepara foile.
Margarina moale se amesteca cu apa, uleiul, otetul si sarea, apoi se adauga faina si se framanta bine aluatul pana nu se mai lipeste de maini. Se imparte aluatul in doua parti egale. Pe masa infainata se intinde o foaie subtire, presarand faina si deasupra foii si pe sucitor. Eu am folosit tava de la aragaz. In tava neunsa se aseaza prima foaie.
Se scoate compozitia de branza din frigider si se amesteca cu stafidele scurse bine. Se rastoarna compozitia in tava. Se intinde pe masa a doua foaie si cu ajutorul sucitorului, ruland foaia pe el, se aseaza usor deasupra compozitiei de branza. Se inteapa foaia de deasupra cu furculita si se pune tava in cuptorul incins, la foc mediu pana se rumeneste usor si branza este inchegata.
Se lasa la racit in tava, apoi se portioneaza si se pudreaza cu zahar.