Placinta cu branza de oaie si smantana

de Constelatialeu in Aperitive / Garnituri, 5 Ian 2014 | 13489 vizualizari

 

Ramasite de branza de oaie sfaramata,ceva smantana si 6 foi de placinta...si gata-i placinta...

 

INGREDIENTE

  • 6 foi placinta Linco
  • 3 oua
  • 200 g branza oaie sfarmata
  • 100 g smantana groasa
  • 50 g gris
  • 100 ml lapte
  • ulei pentru uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza de oaie si smantana:

Branza sfaramata impreuna cu ouale,smantana le omogenizam bine,apoi adaugam grisul.Tapetam o tava cu hartie de copt,intindem prima foaie de placinta o ungem cu ulei,apoi a doua si o ungem si cea de a treia si o ungem,peste ele turnam compozitia de mai sus si deasupra  cele trei foi ramase,dupa fiecare foaie ungem cu ulei.Dam tava la cuptor cca 20-25 min,cand s-a rumenit turnam laptele si mai lasam cca 5-10 min.Scoatem tava din cuptor,portionam si asezam bucatile de placinta pe platou.

Se serveste calda sau rece....

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza de oaie si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv cu parizer de pui