Placinta cu branza

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2012 | 2900 vizualizari

 

simpla şi foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 3 foi de placinta(foi yufka;sunt foile foarte subtiri care se folesesc ın general la baclava);
  • 200 gr.branza (dupa preferinta);
  • 1 pahar lapte;
  • 2 oua;
  • 1/2 leg.patrunjel;
  • ulei de masline;
  • susan;
  • mac;
  • sare(dupa gust);
  • 200 ml.apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Se prepara un sos din lapte ,1 ou,şi ulei(eu am pus ulei dupa ochi).

Se unge o tava cu ulei de masline ;se aşeaza prima foaie,se unge cu sos şi se pune branza amestecata cu patrunjel. Repetam operatia pana la ultima foaie;

In sosul ramas mai adaugam un ou. Cu acest sos ungem ultima foaie; peste punem apa minerala ; taiem ın ce forme dorim şi adaugam susanul şi macul.

Se da la cuptorul pre-ıncalzit la 175 de grade pana se rumeneşte

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de ou cu tarhon