Multumesc Vladimir (MotanLaOale). Este tare buna.
Dezghetam foile de placinta.
Pentru umplutura mixam bine 3 oua iar apoi adaugam telemeaua rasa, branza de burduf si cea de vaci. Amestecam bine pana se omogenizeaza.
Intindem pe masa o foaie de placinta si ungem cu ulei. Punem inca o foaie peste. Pe jumatate de foaie punem 5 linguri de umplutura. Acoperim cu cealalta jumatate si strangem foaie ca pe un evantai de hartie.
Punem "evantaiul" in tava unsa cu ulei. Procedam la fel pana gatam toate foile de placinta si toata umplutura.
Ungem placinta cu ulei si dam la cuptor, la foc potrivit pana se rumeneste deasupra (~30 minute)
Intre timp mixam celelalte 3 oua si adaugam iaurtul si laptele iar la final vanilia.
Dupa ce s-a rumenit scoatem placinta din cuptor si turnam amestecul de lapte cu iaurt.
Dam la cuptor pentru inca 30 de minute. Placinta trebuie sa fie rumenita frumos.
Lasam sa se raceasca si portionam.