Placinta coapta pe lespede

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 29 Ian 2013 | 4560 vizualizari

COMENTARII (16)

MotanLaOale 1

29.01.2013, 19:31

buna buna

Zamfira 1

29.01.2013, 19:32

marcela1979 1

29.01.2013, 19:42

o placinta as servi si eu acum

gaby_gabytza 1

29.01.2013, 19:47

Bunica 1

29.01.2013, 19:52

Cine are cuptor isi permite

Rocsi 1

29.01.2013, 20:00

Foarte bune

Lau 1

29.01.2013, 20:28

bune

diaconta 1

29.01.2013, 20:33

ce faine,cred ca's foarte gustoase

Merisor 1

29.01.2013, 20:42

Wow, ce buna trebuie sa fie!

mamaieelena 1

29.01.2013, 20:52

imi plac

Bya Ralu 1

29.01.2013, 21:04

buna

jolygina 1

29.01.2013, 23:02

vreau si eu

danakarin 1

30.01.2013, 06:36

Super! Dar am o mica nelamurire. Lespedea pe ce o pui? Pe varta in curte? In cuptor? Pe aragaz?

Ina 1

30.01.2013, 08:51

ce bunatate!
La multi ani!

mimmi 1

30.01.2013, 14:41

Multumesc !
Dana,pe aragaz am facut.
Multumesc frumos,Ina !

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:21

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv