Placinta ciobanului -Shepherd's pie

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 31 Dec 2013 | 7358 vizualizari

COMENTARII (14)

xana 1

31.12.2013, 05:06

Lia_ 1

31.12.2013, 05:58

Sincer, mi-e frica de astfel de retete. Am preparat in vara placinta taraneasca dupa o reteta englezeasca de la Ioana e-retete si nu ne-a placut mai deloc. Se facea cam la fel. ... Gusturi si gusturi ...

Aurelia 07_07 1

31.12.2013, 07:20

Alexandra Burz 1

31.12.2013, 08:32

Valclaudia 1

31.12.2013, 08:35

Ina 1

31.12.2013, 08:44

vaaai, la ce ora posteaza Mihaela retete!

- Andreea - 1

31.12.2013, 11:02

Corinuta 1

31.12.2013, 11:36

Buna tare!

Bya Ralu 1

31.12.2013, 11:50

bun bun

MotanLaOale 1

31.12.2013, 12:30

Rocsi 1

31.12.2013, 19:24

Super buna placinta asta

diaconta 1

31.12.2013, 23:09

O bunatate
si cat de bine arata conopida aia

laura_n 1

02.01.2014, 13:17

eu mereu zic sa ma risc si eu, si nu mai reusesc sa ma dau la ea ) bvoo, MIhaela

Krystyan Trendy 1

05.01.2014, 01:26

ce bunatate !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Geantak (Placinta cu carne tatareasca)