Placinta aperitiv

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 24 Mai 2012 | 25518 vizualizari

 

By Miremirc. Multumesc!

 

INGREDIENTE

  • 650 g faina
  • 1 plic drojdie uscata
  • 400 ml lapte
  • 4 oua
  • 150 ml ulei
  • 1 lgt. rasa sare
  • felii sunca
  • cas de oaie
  • gris pt. tapetat tava
  • 1 lg seminte mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta aperitiv:

Se amesteca faina cu drojdia uscata, ouale batute, laptele caldut, uleiul si sarea. Va rezulta un aluat moale care nu trebuie framantat. Intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu gris, se pune jumatate din cantitatea de aluat, se aseaza feliile de sunca iar deasupra se rade casul de oaie. Se toarna deasupra restul de aluat si se intinde cu grija. Se lasa la dospit o jumatate de ora. Se presara deasupra mac si se da la cuptor pana se coace. 

Se serveste calduta sau rece si merge tare bine cu ceapa verde. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

mirela0911 1

25.05.2012, 22:11

Madi si mie mi-a placut tare mult
Bunica asa e, merge si o bere

mirela0911 1

25.05.2012, 22:12

Multumesc cocolina

Maria_Laura 1

05.02.2014, 16:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu foi de napolitane si crema de biscuiti - Gustoasa si spornica

de laura_n 7

ieri la 14:59

Pilaf de orez cu legume, pipote si inimi de pui, in sos de rosii - Reteta gustoasa si economica

de vasimur 4

pe 06.11 la 10:16

Cheesecake Dubai: Desertul delicios, cu aromă orientală

pe 06.11 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta de casa, cu branza si spanac