Plachie de crap

de Bucataras Medi in Peste, 11 Mai 2010 | 9996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • .1 crap (eu am avut unul de vreo 4 kg din care am taiat bucati)
  • .4-5 cepe
  • .un pahar vin alb
  • .4-5 rosii
  • .ulei de masline
  • .foi de dafin
  • .1 lingurita zahar
  • .1 legatura patrunjel
  • .2-3 catei de usturoi
  • .sare, piper
  • .boabe piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Plachie de crap:

Se taie ceapa solzisori si se caleste la foc mic.Crapul se taie in bucati potrivite.

Se aseaza ceapa calita intr-o tava iar deasupra bucatile de peste sarate si piperate.Se toarna peste peste vinul,se stropeste cu putin ulei de masline,se adauga usturoiul taiat , piperul boabe , foile de dafin si se da la cuptor.Cand pestele este pe jumatate facut se adauga rosiile decojite si date prin razatoare,(se pot pune si taiate rondele) zaharul si se da din nou la cuptor pana cand se rumeneste bine .Cand este gata se scoate din cuptor si se asezoneaza cu patrunjel verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Plachie de crap" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (45)

Cris2711 1

25.03.2011, 20:28

si cand ma gandesc ca noi am avut toata saptamana soare pur

RuxyRux 1

25.03.2011, 21:48

Ooooooo daaaaaaaa...exceptional arata Medi ingredientele sunt deosebite...deci o reteta pur si simplu perfecta...felicitari Vreau sa iti spun aici, din nou ... sigur nu ai vazut cand ti-am scris...am facut reteta ta de crap cu lamaie si a iesit senzationala...am pus reteta mai demult la mine in pagina...si la reteta ta ti-am multumit...te imbratisez!

crys_1410 1

13.01.2015, 13:38

am incercat si eu reteta , este foarte gustoasa !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de crap cu sos salsa si ciuperci.