Pizzette

de - Andreea - in Pizza, 24 Iul 2013 | 5214 vizualizari

 

Usor de facut si foarte bune !!!

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 1 cub drojdie
  • 250 ml apa
  • 1 lingurita sare
  • 5 linguri ulei masline
  • sos de rosii
  • salam uscat
  • busuioc
  • mortadella
  • ardei verde iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizzette:

Dizolvam drojdia in apa calduta.

Punem intr-un bol faina,drojdia,sarea,uleiul si amestecam bine pana obtinem un aluat moale si nelipicios..

Deoarece nu necesita timp de dospire,impartim aluatul in bilute .Fiecare biluta o intindem ( nu prea subtiri).

Ungem fiecare pizzetta cu sosul de rosii.

Deasura unora eu am pus salam uscat taiat fisii,pe altele busuioc cu ardei iute,pe altele mortadella taiata fisii.

Se pun in tava tapetata cu hartie de copt,in cuptorul incins la 180 grade pentru aproximativ 10-15 minute.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizzette" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizzete pentru copii