pentru blat:
umplutura:
blatul:
batem oul spuma.
peste punem smantana si drojdia inmuiata in cateva linguri de lapte caldut.
adaugam si restul de lapte,sarea si faina ,treptat.
framantam bine apoi lasam aluatul la dospit cam 20 de minute.
sunca si kaizetul le taiem fasii lungi apoi cubulete.
cabanosul il taiem bucatele mici.
ciupercile le spalam,le lasam sa se scurga putin apoi le taiem felioare.
cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici.
luam aluatul,dupa ce a stat la dospit,intindem o foaie foarte subtire.
o asezam intr-o tava de pizza(sau de care aveti),tapetata cu hartie de copt.
ungem foaia cu putin sos de pizza.
apoi punem si o mana de cascaval ras.
asezam kizerul,pastrama,cabanosul si feliile de ciuperci.
ouale le batem ,apoi le turnam uniform peste umplutura.
presaram si cascaval ras.
dam tava in cuptorul incins.
o lasam pana este gata apoi o scoatem,o lasam 5 minute sa se racoreasca,apoi mancati cat de mult doriti.