Pizza vegetariana

de Julie in Pizza, 13 Apr 2011 | 6550 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Aluat:
  • 150 ml apa,
  • 3 linguri ulei,
  • ½ lingurita sare,
  • 1 lingurita drojdie uscata,
  • 250 g faina.
  • Umplutura:
  • 200 g legume congelate,
  • 100 g ciuperci,
  • 1 ceapa,
  • 3 linguri ulei,
  • masline,
  • 2 rosii,
  • sare,
  • piper,
  • busuioc,
  • ketchup.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza vegetariana:

Se dizolva drojdia in apa calduta, se adauga sarea, uleiul si faina. Se framanta aluatul si se intinde in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se lasa deoparte pana se pregateste umplutura. Ceapa taiata pestisori, ciupercile taiate felii si legumele congelate se calesc in ulei timp de 6-7 min. Se asezoneaza cu sare, piper si busuioc. Aluatul din tava se unge cu un strat de ketchup, se aseaza umplutura de legume, maslinele si rosiile taiate felii. Se coace 20-25 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza vegetariana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Rocsi 1

14.04.2011, 11:00

am facut si eu mamei si i-a placut enorm

mamaieelena 1

15.04.2011, 07:15

adry88 1

25.05.2011, 22:10

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza vegetariana cu blat subtire si crocant