Pizza Pontino

de epurasha2bb in Pizza, 10 Mai 2010 | 4910 vizualizari

 

buna de tot!

 

INGREDIENTE

  • 1 carnat (afumat sau nu, cum va place) si usor picant
  • 1 bucatica  de branza de vaca
  • 1 ardei rosu
  • 1 iaurt
  • 1 ou
  • faina cat cuprinde(aprox 500 g)
  • sare
  • ketchup
  • 1 praf de copt
  • 50 g unt
  • 50 ml lapte caldut
  • 1 fir cepa verde
  • 1 fir usturoi verde
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza Pontino:

Se framanta un aluat cu  faina amestecata cu praful de copt, lapte caldut, untul usor topit, un praf de sare si iaurtul la temperatura camerei.Se faramiteaza in el putina branza.Se alsa putin la rece.Se toaca rondele mici un carnat lung usor picant.Se toaca marunt un ardei rosu si firel de cepa si austroi verde.

Se intinde o foaie subtire de aluat si cu lama ondulata de taiat branza despartim benzi lungi de aluat.Incingem cuptorul.Pregatim o tava cu hartie de copt si asezam pe ea benzile de  aluat.Le manjim cu ketchup.Apoi asezam la rand rondelele de carnat.Apoi bucatele de ardei rosu printre ele si bagam la cuptor.Lasam sa se cooaca aproape de tot si la sfarsit presaram deasupra si branzica laba de vaci si tocatura de ceap si usturoi verde si mai lasam putin la cuptor.Am facut operatiunea asta la sfarsit pentru a se pastra culorile si aromele de la branza si ceapa si usturoiul verde.Se servesc cu kethup deasupra.sunt super delicioase!

Atentie! dintr-un disc ce mi-a ramas dupa taierea benzilor de aluat am facut o rulada delicioasa.Am pus in mijloc ardei tocat si ketchup, apoi niste branzica rasa si am spart un ou intreg acolo, apoi am unit marginile discului de alauat si am rulat cu grija intr-o bucata de hartie de copt si am rasucit mrginile ca la o bomboana,Am bagat alaturi de celelate pizze.Cand a fost gata , am scos hartia si am taiat rondele,A fost atat de pufoasa ca numi venea sa cred! foare frumoasa a iesit dar din pacate am uitat sa o pozez la final.Am decat o poza din timpul pregatirii.Cand am sa mai fac am sa fac si o poza noua.:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza Pontino" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu peste