Pizza pe paine cu branza topita

de Rocsi in Pizza, 5 Ian 2011 | 9965 vizualizari

 

Vazusem in post la nadina pizza pe franzela parca...doua zile ma gandeam doar la ea...asa ca ,atunci,dupa doua zile de pofta,mi-am facut...e delicioasa...multumesc nadina...

 

INGREDIENTE

  • 5 felii de paine
  • 4-5 felii pastrama
  • 2-3 ciuperci intregi,conservate
  • 2 triunghiuri branza topita
  • cascaval
  • 2-3 felii gogosar in otet
  • 5-6 masline
  • keiceap
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza pe paine cu branza topita:

Pastramioara o taiem cubulete.

ciupercile le spalam si le taiem bucatele mici.

gogosarii ii tocam marunt.

maslinele le taiem felioare.

luam feliile de paine si le ungem cu branza topita.

peste punem pastrama si ciupercile.

apoi maslinele si gogosarii in otet.

la urma radem niste cascaval deasupra.

punem feliile intr-o tava,tapetata cu hartie de copt.

dam tava in cuptorul incins cam 10 minute.

scoatem din cuptor,punem keiceap si servim.

sunt foate delicioase,mai ales gogosarul in otet ii da o tenta acruta si gustoasa.

pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza pe paine cu branza topita" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (28)

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Elena

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Adry

Rocsi 1

01.07.2013, 22:20

Diana multumesc

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Multipizza floare