Am vazut ca a facut Roberta dar si Miha si intr-o dimi zic sa fac si eu ...se merita credeti-ma.
cele 2 felii de sunca le taiati patratele.
ardeiul rosu il tocati maruntel.
maslinele le taiati felioare subtiri.
cascavalul il dati pe razatoarea cu ochiuri mari.
feliile de paine se pun intr-o tava si se dau la cuptor 10 min cat sa devina aurii.(eu le-am copt pe o tigaie din aia grill ca era sarbatoare si nu am facut la cuptor).
dupa ce sunt gata le scoateti din cuptor.
fiecare felie de paine se unge cu putin keiceap apoi puneti:ardeiul rosu,sunca ,maslinele,iar la urma cascavalul ras.
dati in cuptor inca 4-5 min cat sa se topeasca cascavalul(sau puneti vreo 2 min la microunde daca va e mai usor).
apoi puneti keiceap pe deasupra si serviti.
1
painea puteti sa nu o prajiti la inceput,ci sa puneti ingredientele si sa le dati pe urma la cuptor vreo 20 min (eu v-am zis era sarbatoare si nu am facut la cuptor de asta ...am cautat o metoda mai simpla si sa nu muncesc prea mult in acea zi...)