O pizza delicioasa, foarte usor si rapid de facut, pentru toti iubitorii acestui preparat.
Pieptul de pui il taiem in cuburi maricele. Prazul si ceapa le taiem felii. Patrunjelul il tocam marunt. Cascavalul il dam pe razatoarea mica. Branza o taiem cubulete sau o maruntim. Ardeiul il curatam de seminte si-l tocam marunt. Oule le batem putin cu furculita. Rosia o feliem.
Ungem tava cu 30g unt si o tapetam cu pesmetul.
Intr-o tigaie, punem restul de unt la incins, adaugam prazul, ceapa si ardeiul, calim putin aprox. 2’, adaugam branza si bucatile de carne, amestecam si mai lasam putin ca toate aromele sa se patrunda(inca aprox. 2-3’). La final adaugam ouale si ¾ din patrunjelul tocat, amestecam de 2-3 ori si luam tigaia de pe flacara.
Rasturnam amestecul in tava, aranjam deasupra feliile de rosie, apoi presaram cascavalul, restul de patrunjel si dam la cuptor pentru 20’.
Cu o paleta, scoatem pizza din tava , o asezam pe platou si servim imediat.
Pofta buna!