O pizza cu de toate....o nebunie de arome si un gust....delicios!!!!!
Pt. blat :
Pt. pus deasupra:
Mod de preparare:
Se face un aluat din ingredientele de mai sus (faina, lapte sau apa, sare, praf de copt), se framanta putin, daca mai e nevoie adaugati lapte sau faina, apoi adaugati ulei, pana aluatul nu se mai lipeste de degete.
Intindeti foaia pe o tava unsa cu ulei si apoi apucati-va de taiat mezelurile si legumele, sub ce forme doriti.
Ungeti apoi foaia de aluat cu ketcup si asezati mezelurile si legumele taiate peste. Deasupra, radeti cascaval si dati la cuptor, la foc mai iute, pentru aproximativ 15-20 de minute.
Serviti cu ketchup dulce sau picant, dupa preferinta.
1
Va recomand sa puneti praf de copt in blat, nu drojdie, pt ca astfel, va rezulta un aluat mai crocant, dar sfaramicios, care parca se topeste in gura. Procedand asa nu riscati sa creasca prea mult blatul, nici sa iasa prea tare incat sa il taiati greu. Si mai castigati si timpul pierdut cu dospeala..:)))