Pizza de toamna

de dantes in Pizza, 23 Sep 2013 | 3217 vizualizari

 

O pizza foarte buna si satioasa

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba
  • 15 g drojdie
  • 30 g margarina
  • 250 ml apa calda
  • Ketchup-Univer
  • 150 g sunculita taraneasca
  • 1 ceapa
  • 200 g ciuperci
  • 1 gogosar
  • 100 g cascaval
  • 100 g porumb
  • sare,piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de toamna:

Intr-un vas punem faina,drojdia dizolvata in apa,sare si apa si se framanta apoi se adauga margarina si se continua framantatul pana aluatul nu se mai lipeste de maini.Se lasa la dospit cam 30 minute.

Sunca,ceapa gogosarul,ciupercile se spala si se taie fideluta,cascavalul se da pe razatoare.

Intidem coca in foaie nu prea groasa si o punem intr-o tava unsa cu ulei.Deasupra ungem cu Ketchup-Univer si punem sunculita,ceapa,ciupercile,gogosarul si cascavalul,presaram boabele de porumb si introducem tava in cuptorul bine incins cam 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de toamna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]