Pizza de casa

de lacrimioara in Pizza, 12 Oct 2010 | 5950 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cani de faina,
  • 3linguri ulei,
  • apa calduta,
  • un praf de copt,
  • un praf de sare,
  • carnat de casa o bucata dupa dorinta,
  • bacon afumat,
  • un ardei rosu,
  • cateva ciuperci (eu am pus crude)se poate si ciuperci din conserva,
  • oregano sau condiment pizza cum am pus eu,
  • mozzarella(branza),
  • pasta de rosii.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Se face coca punem faina intr-un bol o amestecam cu praful de copt si framantam cu apa calduta dupa care punem uleiul, praful de sare si framantam cu apa calduta pana devine un aluat elastic,il lasam 30 minute sa stea.

intre timp taiem ardeiul carnatul si toate  ce trebuiesc taiate. Intindem aluatul in tava, amestecam pasta de rosii cam 3 linguri cu oregano ungem aluatul cu pasta  de rosii, apoi incepem sa punem carnatul taiat marunt ,bacon, ardeiul rosu ciupercile si ultima e mozzarella razalita.dam la cuptor 20-25 minute la 180 gr pana se rumeneste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza XXL cu blat pufos