Ideea a venit de fapt de la alta reteta, pe care cand am vrut sa o pun in aplicare, dar cum ideea s-a schimbat cu 180 grade o simpla placinta a devenit o pizza. Pt iubitori de branzeturi este un deliciu, mai ales combinatia de struguri cu branza este perfecta...
Pregatim aluatul de pizza la masina de paine, ingredientele vor fi puse in ordinea scrisa mai sus. Lasam masina sa framante aluatul si lasam la dospit pt 10-15 minute.
Intindem aluatul cu sucitorul dandau-i o forma rotunda si-l punem intr-o tava de pizza (eu am folosit o tava de yena de tarte, putin mai mica ca si tava de pizza).
Pt sos: amestecam toate ingredientele si condimentam dupa gust.
Punem 3-4 linguri de sos pe toata suprafata blatului, radem cascavalul pe ochiurile mari, punem boabele de struguri, bucatele de branza brie si branza cu mucegai printre boabe. Dam la cuptorul incins la 190 gr pt 12-13 minute.
Pofta buna!!!
1
merg la fel de bine si strugurii albi, eu am vrut putina culoare la pizza(cand a iesit putin din sucul boabelor de struguri si s-a imprastiat peste blat a fost un deliciu la imbinarea aromelor)