Aluat:
Intr-un bol punem faina, oregano si sarea.
Facem o gropita in mijloc si punem acolo drojdia sfaramitata, zaharul si incepem sa adaugam putina apa cat sa dizolvam totul.
Adaugam apoi untura. Treptat daugam apa calduta si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.
Presaram putina faina peste aluat, il acoperim cu un servet curat si-l lasam sa dospeasca la loc cald, ferit de curenti pana isi dubleaza volumul.
Pregatire:
Salamul il taiem feliute, ceapa curatata si spalata o taiem rondele, ghebele le taiem marunt iar cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mici
Scoatem aluatul pe masa infainata si il framantam putin.
Intindem o foaie dreptunghiulara, pe care o asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt.
Peste aluat intindem un strat subtire de ketchup, asezam feliute de salam, cascaval ras, ghebe si rondele de ceapa rosie.
Dam tava la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute, pana incepe sa se rumeneasca usor pe margine.
Se serveste calda.
Pofta buna!