Pizza cu salam uscat

de - Andreea - in Pizza, 27 Sep 2013 | 2551 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina tip ''0''
  • 250 ml apa
  • 1 cub drojdie
  • sare
  • ulei
  • 18 felii salam uscat
  • 16 felii castravete
  • masline
  • parmezan
  • bulion
  • piper
  • ketchup
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu salam uscat:

Incepem prin a face aluatul.Dizolvam drojdia in apa calduta.Punem faina intr-un bol.Adaugam drojdia,un varf de sare si framantam adaugand putin cate putin ulei de masline.

Lasam la dospit pana ce isi dubleaza volumul.

Cand aluatul a crescut , il impartim in doua bucati egale.Intindem fiecare aluat sub forma rotunda.

Ungem aluatul cu bulion condimentat ,ornam cu salam,masline,castraveti si presaram parmezan.

Dam la cuptor la 180 grade pana ce se rumeneste frumos !

Se serveste cu ketchup Univer !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu salam uscat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu porumb si ciuperci pleurotus