Topping:
Aluat:
Intr-un bol punem drojdia sfarmata, zaharul, 2 lingurite faina si adaugam putina apa calduta, cat sa dizolvam totul.
Lasam 10 minute sa dospeasca.
Intr-un vas punem faina, oregano, sarea, drojdia dospita si untura.
Adaugam treptat apa calduta si incepem sa framantam pana obtinem un aluat nelipicios.
Presaram putina faina peste aluat si-l acoperim cu un prosop curat.
Lasam pana isi dubleaza volumul.
Pregatire:
Scoatem aluatul pe masa infainata si il framantam putin.
Intindem aluatul intr-o foaie subtirica, apoi o asezam in tava tapetata cu hartie de copt.
Peste aluat punem ketchup dulce Univer si dam tava la cuptorul preincalzit pentru 10 minute.
Scoatem apoi blatul din cuptor si asezam feliute de rosii.
Dam tava la cuptorul preincalzit pentru inca 10 minute apoi o scoatem din cuptor, punem mozzarella, lasam putin sa se topeasca apoi servim.
Pofta buna!