Aseara a fost seara de pizza pentru baieti, aceasta a fost una dintre ele, o pizza lejera dar foarte gustoasa, cu bucati de piept de pui.
Se framanta un aluat clasic, lasand sa stea in cuib prima data drojdia cu apa si zaharul timp de 15 minute, dupa ce este framantat cu uleiul de masline la sfarsit il lasam la dospit o ora apoi la frigider inca 30 de minute minim ( este secretul unul aluat bun si macerat este bine daca aveti timp sa il lasati si la frigider inainte de a prepara pizza ).
Intindem blatul de pizza si il ungem cu sos de rosii si il lasam pana pregatim celelalte ingrediente pentru a mai creste putin. Intr-o tigaie punem la incins o lingura de ulei masline si punem bucatile de pui la calit, condimentate cu sare si piper si lasam la foc mic pana se albesc, pret de cateva minute.
Pregatim pizza punand un strat de mozzarella rasa, ciupercile , feliile de pui si ardeiul taiat cubulete.La final garnisim cu cateva masline negre si cateva rondele de adrei iute.
Se da la cuptorul preincalzit inainte la temperatura maxima si lasam pe treapta cea mai de jos 10-15 minute . Este delicioasa si foarte consistenta .