Pt.sos:
Din blat ies doua portii pt tava aragazului iar topping-ul este pt o portie.
Se framanta un aluat elastic din toate ingredientele dupa care se lasa la dospit pana creste in volum.
Pieptul de pui il taiem in 2 sau 3 felii pe orizonatala (sa fie subtiri) dupa care il taiem in fasiute pe latime. Ceapa se taie juliene iar ardeiului i se scoate semintele si cotorul dupa care taiem jumatati de rondele.
Carnea o punem la perpelit in cele 2 lg de ulei. Presaram sare si piper dupa gust si amestecam pana se albeste bine carnea si se rumeneste putin. Se adauga ardeiul si se lasa timp de 1 minut sa se perpeleasca si el. La sfarsit se adauga ceapa si se amesteca bine la fel timp de un minut. Se ia de pe foc.
Bulionul se pune intr-o craticioara sa dea in clocot, se adauga condimentele dupa gust, se mai lasa putin dupa care se ia de pe foc.
Dupa ce aluatul a crescut, se ia jumate din cantitate si se intinde o foaie potrivita pt tava aragazului. Se unge cu sos dupa care se pune topping-ul din tigaie. Se pun ici colo masline, se rade deasupra cascaval si se da la cuptor pt aproximativ 20 minute (cand este facut si blatul si a prins si o culoare frumoasa deasupra).
Pt cealalta jumatate de blat am folosit un altfel de topping (ultimele doua poze).
Se serveste cu ketchup si cui ii place, la sfarsit o bere!!!