Pizza cu peste

de MotanLaOale in Pizza, 7 Oct 2012 | 11694 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • aluat pentru pizza (DIN COMERT)
  • 2 conserve ton in ulei
  • 1 conserva ton in suc propriu
  • 1 conserva sprot afumat
  • bulion
  • pasta de tomate
  • ardei
  • ceapa rosie
  • masline
  • ciuperci din conserva
  • cascaval
  • oregano
  • piper
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu peste:

Aluatul se lasa la dezghetat.

Tonul se scurge de ulei si zeama si se amesteca.

Sprotul se scurge de ulei si se taie bucati.

Ardeii si ceapa se taie rondele subtiri.

Maslinele se taie rondele.

Bulionul se amesteca cu pasta de tomate  si cu sare.

Se unge tava cu putin ulei si se intinde aluatul in ea si se potriveste pe margini cu mana sa acopere toata tava.

Se pune bulionul si se presara oregano si piper.

Se pun pe rand in tava tonul, sprotul, ciupercile, ardeii, ceapa, maslinele si se acopera cu cascaval ras pe razatoarea mare si la urma pe razatoarea mica.

Se introduce in cuptor pentru 15-20 minute.

Se lasa sa se aseze 10 minute si se poate servi.

Pofta Buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu peste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza ţărănească şi picantă cu blat subţire