Pizza cu cascaval Delaco si miez de lapte

de marianascarlat in Pizza, 4 Mai 2013 | 2597 vizualizari

 

Ca sa nu pierd prea mult timp sa-i mprepar lui Alex ceva, astazi am ales sa-i fac o pizza si asta pentru ca aluatul l-a preparat nepretuita mea masina de paine.
Reteta de aluat am luat-o de la Sidy. In nici un caz nu vrea Alex porumb, ciuperci si muraturi cum a folosit Sidy la toping.

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 400 g faina
  • 7 g drojdie uscata
  • 1 plic praf de copt
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 4 linguri ulei
  • 220 ml apa minerala( sau lapte)
  • Pentru topping:
  • ketchup hot-Heinz
  • 100 g salam de Sibiu
  • 200 g cascaval Delaco afumat
  • miez de lapte
  • 2 cepe verzi
  • 1 ou
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu cascaval Delaco si miez de lapte:

Aluatul pentru pizza il preparam in masina de paine, dar se poate face si cu mana. In cuva de la Masina de Paine punem pe rand: apa sau laptele, sarea, uleiul, faina amestecata cu praful de copt si deasupra drojdia si zaharul. Planific masina pe programul de framantat si dospit si o las sa-si faca programul.

Intre timp taiem marunt ingredientele pentru topping. Dupa ce aluatul a dospit, il intindem cu mana in tava mare de la aragaz, in care am pus o hartie de copt.

Aluatul il ungem cu ketchup si presaram ingredientele pregatite si tocate. Batem oul si il turnam deasupra in fir subtire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu cascaval Delaco si miez de lapte" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu Vinete (Reteta Video)