Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Intr-un vas punem apa calda drojdia cu praful de sare si zahar si amestecam pana se dizolva. Incepem sa punem faina amestecam bine cu o lingura apoi cu mana. Framantam cam 5 minute, apoi o lasam la crescut cam 30 minute.
Intre timp pregatim un sos cu sucul de rosii si condimente. Taiem cat de marunt dorim carnaciorii, cascavalul si maslinele.
Dupa ce aluatul a crescut suficient presaram faina, intindem bine, apoi il punem in tava si punem uniform sucul de rosii, cascavalul maslinele, carnatii. Batem cele 2 oua si le intindem peste compozitie.
Se da la cuptor 30 minute.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola