Astazi a fost ziua destrabalarilor:))))) Si ca sa nu treaca ziua fara ceva bun ,pentru cina am facut o pizza buuuuna ,buna!Si ca sa fiu sincera prin frigider erau tot felul de resturi.Nu puteam renunta la ele,asa ca le-am pus intr-o pizza ,rezolvand si cina;)
ALUATURI DE CASA
Intr-un bol am pus 2 linguri lapte caldut,sare drojdia si am amestecat cu o lingura de lemn.
Cand totul a fost incorporat am adaugat restul de lapte si faina ,oul si lingura de ulei.
Am framantat obtinand un aluat elastic.
Am acoperit bolul cu un prosop si l-am lasat la dospit 15-20 minute.
Intre timp am taiat maruntbaconul,salamul si cabanosul.
O tava de pizza unsa cu ulei astepta pregatita pa preia aluatul.
Pe aluatul din tava am presarat putin suc de rosii,(cam o lingura).
Toate mezelurile taiate le-am repartizat pe blat.
Deasupra mezelurilor am adaugat cascavalul ras.
Intr-un castronel am batut oul cu o lingura de suc de rosii si l-am turnat peste cascaval.Tava am dat-o la cuptorul incins la 170 grade pentru 35 de minute.
Pizza am servit-o calda.
Sa va fie de folos!
1
Laptele sa fie caldut.
2
Toate celelalte ingrdiente sa fie la temperatura camerei.