Pizza cu blat crocant

de Bucataras Medi in Pizza, 20 Oct 2010 | 5636 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 150 ml apa calduta
  • 250 g faina
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingurita sare
  • 1 lingurita zahar
  • 25 g drojdie
  • Pentru sosul de rosii:
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • ulei de masline
  • 1/2 lingurita zahar
  • oregano
  • Pentru umplutura am folosit:
  • carnati semi-afumati
  • kaizer
  • masline
  • ardei gras
  • cascaval
  • ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat crocant:

Aluatul l-am facut la masina de paine.Dupa ce programul se termina scoatem aluatul ,il punem intr-un vas , il acoperim si il lasam la crescut la cald.Intre timp facem sosul de rosii astfel:punem putin ulei de masline intr-o tigaie si calim ceapa taiata marunt si usturoiul zdrobit.Adaugam rosiile decojite si date prin razatoare, oregano si zaharul.Lasam sa scada si apoi tragem de pe foc.

Cand aluatul este gata crescut il intindem intr-o tava rotunda tapetata cu faina.Eu prefer sa il intind cu mana.Turnam  sosul de rosii pe toata suprafata blatului si apoi restul de ingrediente.......eu am folosit:carnaciori semi-afumati pe care i-am taiat bucatele , kaizer taiat fasii, peste care am ras cascaval, apoi am pus masline,rondele de ardei gras.Batem bine un ou si turnam peste dupa care dam la cuptor.Tinem la cuptor circa 20 min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat crocant" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza de post