Pentru ca a fost seara de pizza am profitat de ocazie si am testat o noua reteta, am adaugat in plus de ce puneam de obicei somon afumat si a iesit excelenta.
Aluatul dupa ce se framanta bine si se lasa la dospit 30 de minute se tine la frigider macar 30 de minute, iese mult mai fraged si creste mai bine la copt.
Se intinde foaia de pizza si se garniseste cu sosul de rosii peste care se pune oregano si branzeturile.
Punem apoi un strat de ciuperci si facem trei parti fiecare cu alta aroma, punem pe una rondelel de chorizo, pe alta jambonul si pe ultima bucatile de somon. Mai presaram putine ierburi aromate si e gata pentru pus la cuptor.
Se da la cuptorul preincalzit la 220 de grade pentru 15-18 minute depinde cat de crocanta o doriti. A iesit super gustoasa si aromata, partea cu somon a fost ceva mai buna am zis eu , pacat ca era tarziu si poza nu a iesit foarte bine dar poate reusesc sa va tentez .