Pizza

de -Licurici- in Pizza, 20 Feb 2019 | 4299 vizualizari

COMENTARII (23)

cristinutanicolita 1

20.02.2019, 18:55

Foarte bună!

RODIMUR 1

20.02.2019, 18:56

Are tot ce trebuie ca să fie delicioasă!

MotanLaOale 1

20.02.2019, 18:57

CameliaR 1

20.02.2019, 19:00

Facem schimb? Arata super pizza ta!

Gabriela_Gh 1

20.02.2019, 19:09

Foarte buna!

vasimur 1

20.02.2019, 19:14

-Licurici- 1

20.02.2019, 19:20

Multumesc!

-Licurici- 1

20.02.2019, 19:21

Cami, sunt de acord sa facem schimb Iti dau pizza, imi dai burger

CameliaR 1

20.02.2019, 19:48

Asa facem!

simona72 1

20.02.2019, 19:52

Rocsi 1

20.02.2019, 21:04

Laura, sa imi deschizi usa ca vin si eu la pizza!

Adi 1

20.02.2019, 21:20

Buna!

-Licurici- 1

21.02.2019, 06:28

Rocsi, hai, te astept!

Lau 1

21.02.2019, 10:50

Panacris 1

21.02.2019, 12:06

kytz 1

21.02.2019, 16:19

Yammi!

mirela0911 1

22.02.2019, 20:21

Cata faina ai pus la aluat? Nu refuz pizza, se mananca la orice ora!

-Licurici- 1

24.02.2019, 11:51

Mirela, 2 cani de faina la o cana de apa. Am uitat sa scriu si nu mai pot modifica acum

dantes 1

20.05.2019, 07:36

Super!

ConstantaStoian58 1

20.05.2019, 12:29

Prea mult aluat pentru o pizza, blatul va iesi foarte gros. Pentru o pizza de dimensiunile tavii de aragaz sunt suficiente 250 g faina, 1/4 lgta sare, 1lgta zahar, 1/2 plic drojdie uscata, 2lg ulei si 125ml apa calduta. Daca se foloseste drojdie proaspata este suficient 1/2 cub care se poate dizolva foarte bine si in apa calduta, nu este nevoie de lapte pentru ca nu facem prajitura. In loc de ketchup e mai bun un sos facut din rosii in bulion date prin blender cu sare, piper si cimbru sau oregano ori busuioc dupa gustul fiecaruia.

-Licurici- 1

20.05.2019, 14:44

Aceasta este reteta mea de aluat. Din ingredientele folosite am facut 2. Dupa cum se vede in poze, nu a iesit deloc groasa. Consider ca fiecare face dupa cum doreste. Asta e reteta pe care o fac de cativa ani, 7-8 ani, si o pregatesc o data la 2 saptamani.

Sidy 1

21.05.2019, 06:29

Delicioasa ! Fiecare gospodina are reteta ei de blat de pizza. Aceasta reteta este o varianta minunata a lui Licurici ! Cine vrea o face, cine nu...ar trebui sa stea in banca ei...

-Licurici- 1

21.05.2019, 08:39

Multumesc, d-na Sidy!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
citeste mai mult
Generația G sau Generația Gorgonzola. Ce meniu au alcătuit 10 influenceri italieni!
RETETA RECOMANDATA
Pizza de post - vegetariana