Raspunsul la intrebarea:ce vrei sa mananci la cina a fost ferm.....PIZZA. Dorinta i-a fost indeplinita!
Pentru inceput pregatim blatul.
Punem ,intr-un castron,faina(300g)si adaugam laptele cald,zaharul,sarea ,uleiul,drojdia si framantam pana obtinem in aluat care nu se lipeste de mana.Daca este nevoie (si sigur este)adaugam faina.Eu l-am framantat cu mana.Lasam sa se odihneasca 20 min.
Tocam marunt cabanosul,pieptul de porc,sunca.
Scoatem samburii maslinelor.
Tava de pizza se unge cu unt,apoi asezam blatul.
Deasupra blatului punem sucul de rosii ,ciupercile,cabanosul,sunca,maslinele,pieptul de porc repatizandu-le uniform pe intreaga suprafata.
Cele 2 oua le amestecam bine si le turnam peste umplutura.
La final presaram cascavalul ras pe razatoarea cu ochiuri mici.
Dam tava la cuptorul incins la 170 grade pentru 35-40 minute.
1
Faina nu se pune toata de la inceput.lasam 100 g. si le adaugam ,daca mai este nevoie.