Pizza

de dana1986 in Pizza, 4 Mai 2011 | 3262 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 25 gr drojdie prospata
  • sare
  • apa
  • 3 linguri ulei
  • salam de vara
  • sunca
  • visli
  • ardei
  • masline
  • pasta de tomate
  • condimente dupa preferinta(oregano)
  • branza sau cascaval pentru gratinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza:

Din faina, ulei, drojdie,sare si apa se framanta un aluat asemanator cu cel de paine. Cand aluaul este aproape gata de framantat se adauga si uleiul si se continua framantatul pana ce uleiul intra in aluat. Se lasa la dospit 45-60 minute.

Intr-un bol amestecam pasta de rosii si condimente. Taiem in bucati salamul, sunca, visli si ardei. Intindem cele 4 mese de pizza le ungem cu sosul facut din pasta de rosii adaugam si salamul,sunca,visli, ardei si maslinele, dupa care  le bagam la cuptor. Dupa ce s-au copt se adauga si branza si se mai lasa 3-5 minute in cuptor pentru gratinare. POFTA BUNA.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pizza cu iaurt - Reteta rapida pentru un blat pufos si bun