Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor

de ony in Ficat, 15 Apr 2011 | 7310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg spanac
  • 4cartofi
  • 500 gr ficat de pui
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • sare,piper
  • condimente
  • 1 ou
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor:

se pun cartofii curatati la fiert in apa cu sare;intre timp se spala bine spanacul si se opareste pentru 10 minute in apa cu sare,apoi se pune la scurs.

ceapa si usturoiul de taie marunt si se pun la calit in 2 linguri d eulei de masline,se adauga ficatul taiat bucatele si se mai pune 1/2 ceasca de apa. cand sunt gata fierti cartofii,se scurg si se paseaza,la fel se procedeaza si cu spanacul, apoi se amestecA impreuna cu un ou; se sareaza,pipereaza si se intinde in tava. ficatul calit se aseaza deasupra iar peste se presara branza rasa. se introduce tava la cuptor si lasam cam o jumatate de ora.se serveste cald.  pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi si spanac cu ficatei, la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

RuxyRux 1

10.05.2011, 22:27

La Multi Ani Ony!

Miha 1

10.05.2011, 22:47

La multi ani!

ony 1

18.05.2011, 14:19

vaaai,va multumesc muuult tuturor pentru urari,n-am reusit sa mai intru pe site pentru ca am avut probleme cu pc-ul si in plus am fost foarte ocupata,weekendul trecut am fost bucatareasa sefa la nunta unei matusi si n-am avut timp de nimic. va p0oop si inca odata va multumesc frumos!

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficatei de pui cu praz si sos de rosii