Pita cu bunda - Bundas Kenyer-Friganele-Arme Ritter-French Toast

de Mitinita in Mancare copii, 6 Feb 2011 | 10656 vizualizari

 

Eu am crescut stiindu-le de bundas kenyer,am continuat sa le mananc ca si french toast ,ca sa aflu la varsta asta ca se numesc friganele. Si asta am aflat-o de la meniul fetitei mele de la gradinita.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 felii de paine mai vechi
  • 1/2 cup lapte
  • 1 lingura zahar
  • un zahar vanilat
  • ulei sau unt pentru prajit
  • zahar pudra pentru deasupra
  • sirop sau miere pentru deasupra
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pita cu bunda - Bundas Kenyer-Friganele-Arme Ritter-French Toast:

 

Se amesteca bine ouale cu laptele,zaharul,zaharul vanilat,laptele si un varf de sare.

Se pun feliile de paine si se lasa sa se inmoaie bine.

Se prajesc in ulei sau unt si se servesc cu zahar pudra sau sirop

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pita cu bunda - Bundas Kenyer-Friganele-Arme Ritter-French Toast" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Reteta de tarta cu branza si oua de prepelita