Pipote si inimi la Multicooker

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 2 Iun 2015 | 8560 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 tavi de pipote si inimi
  • 4 cepe mari albe
  • ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • vegeta/piper/boia dulce
  • marar prospat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi la Multicooker:

Ceapa se toaca marunt se stropeste cu putin ulei de masline, se seteaza functia Fry pentru 5 minute.

Adaugam tavie de pipote,punem 1 pahar de apa, setam la functia Boil si lasam 30 minute.

Adaugam condimentele, punem apa cat sa acopere, setam functia Boil pentru alte 20 minute.

Punem vinul rosu, setam din nou functia Boil pentru 5-10 minute.

Se presara marar prospat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu garnitura de cus-cus