Pipote si inimi la Multicooker

de Bya Ralu in Mancaruri cu carne, 2 Iun 2015 | 8187 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 tavi de pipote si inimi
  • 4 cepe mari albe
  • ulei de masline
  • 50 ml vin rosu
  • vegeta/piper/boia dulce
  • marar prospat
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi la Multicooker:

Ceapa se toaca marunt se stropeste cu putin ulei de masline, se seteaza functia Fry pentru 5 minute.

Adaugam tavie de pipote,punem 1 pahar de apa, setam la functia Boil si lasam 30 minute.

Adaugam condimentele, punem apa cat sa acopere, setam functia Boil pentru alte 20 minute.

Punem vinul rosu, setam din nou functia Boil pentru 5-10 minute.

Se presara marar prospat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pipote si inimi de pui ca la Brasov