Pipote si inimi cu smantana

de dariadeea in Mancaruri cu carne, 1 Iul 2013 | 17255 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pipote si inimi
  • 400 g smantana
  • 300 g iaurt
  • 2-3 linguri faina
  • 100 ml lapte
  • 1 ceapa potrivita
  • 2-3 linguri ulei
  • sare,piper,foi dafin
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pipote si inimi cu smantana:

Se spala bine pipotele si inimile,se curata.Se pun la prajit in ulei,nu foarte tare,se adauga ceapa tocata foarte marunt se mai lasa un pic apoi se adauga apa si se lasa la fiert.Cand sunt fierte bine,se adauga amestecul de smantana,iaurt si faina dizolvata in lapte.Se condimenteaza se mai lasa 10 min si se ia de pe foc.

Se serveste cu mamaliguta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pipote si inimi cu smantana" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de porc