Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori

de Satisfyyourcravings in Vita, 10 Aug 2018 | 2471 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 grame rosii coapte
  • 1 lingura coaja rasa de lamaie
  • 3 linguri ulei
  • 1 ceapa mare
  • 300 grame orez basmati
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 500 grame fasole pastai (eu am folosit congelata)
  • 5 carnaciori proaspeti de vita
  • patrunjel proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori:

Rosiile se taie bucati si se adauga, impreuna cu coaja de lamaie in vasul unui blender. Se transforma in piure. 

Ceapa se toaca nu foarte marunt si se soteaza in 1 1/2 linguri ulei, la foc mediu pana devine sticloasa. Se adauga orezul, se lasa 1-2 minute, apoi se adauga pasta de tomate si sosul obtinut anterior. Se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se lasa 15-20 de minute, adaugand apa calda daca mai este nevoie. 

Intre timp, se prajesc carnaciorii 8-10 minute in uleiul ramas la foc mediu. In ultimele 6 minute se adauga si fasole pastai. 

Se serveste pilaful cu fasolea pastai si carnaciorii presarati cu patrunjel tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf rosu cu fasole verde si carnaciori" nu uita sa-i faci un review.
 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole verde cu manzat