Pilaf de orez cu pulpa de porc

de marcela1979 in Porc, 28 Mai 2014 | 4643 vizualizari

 

o reteta dupa Bucataresele vesele

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 morcov
  • 1 rosie
  • 500 gr pulpa de porc
  • 50 ml ulei
  • 1 cana de orez alb
  • sare,piper
  • frunze de patrunjel
  • 1 lgt de boia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu pulpa de porc:

Se curata ceapa,morcovul si se spala.Ardeiul se curata de cotor si se spala,rosia se spala.Intr-o cratita se pune uleiul la incins,se adauga ceapa tocata marunt si se lasa sa se caleasca.Cand ceapa e sticloasa se pune ardeiul gras taiat cubulete mici ,se amesteca si apoi se adauga morcovul dat pe razatoarea cu ochiuri mari.Se calesc toate.Carnea de porc se spala si se taie cubulete.Se adauga in cratita si se amesteca bine sa se caleasca.Se adauga boia de ardei si rosia taiata cubulete marunte.Se presara sare.Se amesteca si se adauga apa sa acopere carnea si se lasa sa fiarba inabusit pana carnea este fiarta.Cand carnea este aproape fiarta se pune orezul spalat si se amesteca si se lasa sa fiarba inabusit.Daca orezul este prea mult se mai adauga apa calda pana iese un orez cremos.Cand este fiert orezul se potriveste de sare si piper si se adauga frunze de patrunjel tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu pulpa de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 41 %
999.99 lei
589.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (5)

deyutzky 1

28.05.2014, 11:49

foarte bun

Krystyan Trendy 1

28.05.2014, 13:41

bun bun

mirela0911 1

28.05.2014, 14:03

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez cu ceafa de porc