Pilaf de orez cu aripi de pui prajite

de marcela1979 in Pui, 4 Mai 2016 | 11734 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 buc aripi de pui
  • 2 cepe albe
  • 1 morcov
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 rosie
  • ulei
  • sare,piper
  • orez
  • 1 cub de Maggi Bouillon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de orez cu aripi de pui prajite:

Aripioarele de pui se spala si se pun la fiert si se ia spuma care se formeaza. Cand sunt fierte se strecoara supa si aripioarele se condimenteaza cu sare si piper si se prajesc intr-o tigaie cu ulei.

Se curata si se spala zarzavatul. Intr-o cratita se pune ulei si se pune pe foc .Se adauga ceapa tocata marunt, ardeiul tocat cubulete si morcovul dat pe razatoare. Se lasa sa se caleasca si se pune supa de pui si se lasa sa fiarba. Orezul se spala si se pune in cratita. Se amesteca si se lasa sa fiarba la foc mic amestecand din cand in cand ca sa nu se prinda de fundul oalei. Cand orezul este fiert se pune sare si piper dupa gust si se adauga rosia tocata cubulete. Se amesteca si se lasa sa fiarba si rosia.

Cand este fiarta si rosia se stinge focul.

Se serveste pilaful cu aripile de pui prajite.

TIPS-URI

1

Cand fierbi orezul se pune la 4 parti de lichid o parte de orez.

2

Rosia se adauga la sfarsit, dupa ce toate sunt fierte, ca sa nu se intareasca restul ingredientelor

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de orez cu aripi de pui prajite" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

-Licurici- 1

05.05.2016, 07:53

mirela0911 1

05.05.2016, 09:53

jaxx0rr 1

07.06.2023, 22:49

Cantitati nu? Suntem prea cool pt informatiile astea? Cat orez ???

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui mediteraneene cu ciuperci