Pilaf de curcan

de mihaelaM in Curcan, 7 Mai 2011 | 6927 vizualizari

 

Daca am fost la tara normal trebuia sa gatesc si la bunici, dar acolo am preparat cu pasare crescuta in curte care e muuult mai bugustoasa decat cele cumparate. Am pregatit o reteta de pilaf cu curcan ...

 

INGREDIENTE

  • pulpele, pieptul si aripile de la curcan
  • 1 cana orez
  • 2 cepe
  • 1 morcov
  • delikat de legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pilaf de curcan:

Mai intai am fiert carnea impreuna cu ceapa si morcovul intregi. Cand carnea a fost fiarta am scos bucatelele si le-am calit putin.

Supa unde a fiert carnea am strecurat-o si am masurat-o (3 cani), iar peste ea am pus orezul bine spalat impreuna cu o lingura de delikat de legume. Cand orezul a fost aproape gata, am adaugat carnea dupa care am mai lasat cam 10-15 min.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pilaf de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]